Favoriterne

I like the way you die, boy

http://youtu.be/lL52NkMhkD0

The Sailor and I var jo inde og se forpremieren på Django- Unchained i torsdags. Og uha, jeg er både en sucker for cowboys’n westerns og jeg er vild med Tarantino, så en western af Tarantino kunne vel ikke blive bedre? Næ, det kunne det ikke. Den film er virkelig fed, faktisk en af de bedste jeg længe har set! Der er vel egentlig ikke så meget at siger andet end: Hvis du elsker Tarantino, se den! Hvis du hader Tarantino, så se den alligevel. Og Chrispoh Waltz er jo alt for sej.

Skal I se den?

 

 

4

 • JA det skal jeg uden tvivl se, er også stor Tarantino fan 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh altså, jeg SKAL bare ind og se den! Tarantino er en lille smule gud… Bare lidt… Og jeg elsker Leo (rådne tænder eller ej!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Haha ja han er sgu 😀 Og Leo er jo fantastisk i den her!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoriterne