Der dér med at spise sundt

Favoriterne

_DSC6171_zps67212cdc

Mit favorit beauty stuff i øjeblikket er nok disse 8 styks:

  1. Clearasil ansigtsskrub/rens som jeg bruger morgen og aften. Nu er det jo ikke alle hudtyper der kan tåle at blive skrubbet to gange hver dag, og nogle ville sikkert fraråde det, men jeg synes min hud er pænest med den rutine. Men jeg synes den her renser bedre end Garniers som jeg brugte før. Så den er en ny favorit!
  2. They’re real! mascara fra Benefit. 180 kr er lidt dyrt for en mascara, men fuck den er god!
  3. Active Serum fra iS Clinicalserien af Innovative Skinecare. Den fungerer som en mini syrepeeling hver aften, eller et par gange om ugen. Virkelig effektiv mod acne, men også virkelig dyr. Tror det er ca 600kr for den flaske. Min er desværre snart tom, buh. 
  4. Aussie’s Frizz Remedy hårkur mod, ja kruset hår. Jeg fik den i Goodiebox og den skal ikke skiftes ud foreløbigt!
  5. “As Ruff as you like” hårvoks fra Lee Stafford. Giver god fylde og er også god til at give et fint messy look. Det virker nok bedst i langt hår for mig. Men den dufter også fantastisk!
  6. Sephora’s Express Drying Oil. I ved når man har givet neglene et par hæftige lag lak, og det bare tager 16.5 time før det tørrer? Så tager man bare sådan en dråbe på, og så er det tørt indenfor et minuts tid. Det er da mega smart.
  7. Ghd’s Final Shine Spray. Den giver håret en rigtig flot glans, dufter lækkert og så er den vidst også varmebeskyttende. Men er det ikke lidt lige meget når man sprayer den i til sidst? Anyways, I like!
  8. Oriflame’s Eye Brow Kit. Fik den også i Goodiebox og jeg elsker den. Den er meget bedre end alle de penne jeg før har brugt.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der dér med at spise sundt