Førjulegaven

Fiskespa og en ristet med det hele

_DSC6054_zpsc47ad35b

_DSC6082_zpsbe156ad2

_DSC6084_zps9925d37f

_DSC6078_zpsa72e78c8

_DSC6098_zps7d3318fd

_DSC6050_zps7fb1a7de

Endelige penge på kontoen! Så i dag tog Søster Lystig og jeg en sviptur ned til Lyngby og fik os en ristet med det hele og en varm Cocio, mmh! Kender I ikke det når man har haft en food craving i et stykke tid, og så skal man bare have den indfriet? Det var den hotdog. Det er ikke noget jeg normalt spiser, og  jeg har ikke fået én i årevis, men det skulle jeg have i dag, og rart det var rart! Bagefter gik vi ind i Feet a Fish der lige er åbnet i Lyngby Storcenter, hvor vi lige skulle prøve de doktorfisk dér. Og 99 kr for 15 min, det er da rimeligt nok. Vi fik udleveret et par klipklappere, skyllede fødderne i den lille sidde-bruseniche og blev vist over til ‘akvariestolene’. Så skulle fiskene FODres, høhø, og det kildede helt sindssygt de først minutter, virkelig sjovt selvom jeg var lidt bange for at komme mase fiskene mellem tæerne! Lidt efter holdt det op med i kilde, og føltes egentlig bare lidt sjovt. Da vi var færdige skulle vi lufttørre fødderne, da det skulle være bedre end bare at tørre dem, så man ville få stofferne fra fiskene ind i huden. Jeg ved nu ikke hvor stor forskel der ville være, men da de var tørre fik vi en rigtig lækker fodcreme på, og vores fødder var bare lækre bløde og rigtig rare, så der skal jeg helt sikkert ned igen! Og så synes jeg det er fedt at omgivelserne ser lækre og dyre ud, uden at behandlingen behøver at være det. Så er der plads til lidt forkælelse lidt oftere. Apropo; gud hvor skal jeg dog have farvet hår igen…

Og damer, HUSK mit PILGRIM GIVEAWAY <3

 

 

 

10

 • Vill också prova det där!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, kender godt det med en food craving!:D Lækkert med en hotter – synes dog altid, at der netop går så længe mellem dem, fordi man altid får lidt kvalme af dem? haha 😀

  Tør ikke fiskespa :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Haha det kommer nok an på hvor mange man spiser ;D
   Du skal prøve det! det er lidt sjovt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik et gavekort til det samme i julegave på 30 minutter. Glæder mig helt vildt til at prøve det – tænker at det er skægt og ubehageligt på samme tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Hvor lækkert, det er bare om at prøve det 🙂 Jeg synes ikke det er spor ubehageligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh en ristet mit alles… Det har der nu aldrig været noget i vejen med;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hjälp! : )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Førjulegaven