Instaweek

NOSE2TAIL

http://i1215.photobucket.com/albums/cc511/Annasteenberg/_DSC5397.jpg

_DSC5402

_DSC5407

_DSC5417

_DSC5410

_DSC5412

_DSC5413

I går var jeg jo ude og spise på Nose2Tail med Sømanden. Den ligger i en hyggelig lille kælder i et hjørne af Flæsketorvet, og er rigtig hyggeligt indrettet med spiritusflasker,  et lille syltekammer, gamle fotografier af Kødbyen og stearinlys i tommeflasker med stearinen løbende ned ad siderne i tykke lag. Elsker stilen. Jeg er generelt og vild med Kødbyen. Den ser så anonym ud ved første øjekast, men når man går ind alle de forskellige steder, er der de hyggeligste og lækreste overraskelser. I like!

Men vi var på Nose2Tail og startede med en Gin og Tonic og bestilte hver en omgang af “brættet”. Sømanden fik det store og jeg fik det lille. Da det blev serveret troede jeg langt fra at jeg kunne blive mæt, men det blev jeg altså. Det var ret lækkert, og det hele er dansk produceret. Og enten økologisk eller biodynamisk, og så kører de jo også efter princippet “nose to tail” som går ud på at bruge alt hvad man kan fra dyret, så så lidt som muligt går til spilde. Det kan jeg ret godt lide!

Men på mit bræt var der lækker, dog lidt salt, Skagen skinke, lækre chilipølser, grov hjemmelavet sennep og hjemmesyltede agurker og rødbeder. Derudover en ret god postej af gris, en virkelig god rygeost og min favorit; kyllingeleverpaté. MUMS den var lækker!

Der var også fedt med salt og karse, men den spiste jeg ikke meget af. Synes ikke konsistensen og særlig rar og så er det lidt, ja, fedt. På det store bræt var der en del mere, jeg kan ikke huske det hele, men der var en postej med brisler. Misundelse herfra!

Øllerne var en Green Velvet fra Flying Couch som jeg fik, og en Hipster Ale fra Evil Twin til Sømanden. Den var han vidst glad for og min var også ganske god. Jeg er faktisk begyndt godt at kunne lide øl. Men sådan er det jo med horisonter, de bliver jo udvidet når man bliver præsenteret for nye alternativer!

Men det var nu altså en hyggelig aften, han er nu godt selskab ham Sømanden 😉

 

 

Hvad synes I forresten om billederne uden det filter på? Er nemlig lidt i tvivl om jeg skal køre med eller uden, så hvad kan I bedst lide? 🙂

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instaweek