ADR + H&M pre-shopping

Pakkeleg

Eller det føles sådan i øjeblikket! De her søde små øreringe kom hjem til mig med posten i går. Jeg har en eller anden underlig svaghed for gennemsigtigt plastik. Det gælder specielt paraplyer, og det lyder utrolig cheesy, men det er nu altså ikke fordi alt jeg ejer er i gennemsigtig plastik… Og jeg skulle kun give 16 kr for dem på Trendsales, så dem ville jeg sgu have. De kan  forresten købes HER!

Og så har jeg fået mig en ny Iphone fordi to rumænere kom ind på mit arbejde og stjal min gamle Iphone lige for næsen af mig. Og jeg ved de er rumænere, for de har ringet halvanden time til Rumænien fra min telefon, her er ingen antagelser! Kan I forestille jer hvor sur og vred jeg blev? ARGH! Men nu har jeg fået en ny og er snart mobil igen, det er rart. Selvom jeg har Instagram-abstinenser… Men på en måde har det været rart at være lidt i “online-skjul”. Selvom det selvfølgelig er besværligt når man skal have fat i nogen, så har det været en smule afstressende. Men nu vil jeg lette min popo fra Café Paludan og smutte på arbejde. Her er nu altså virkelig hyggeligt, her på mit nye stamsted //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADR + H&M pre-shopping