Wanted

Argan Oil

_DSC4965

 

Så fik vi endelig en god omgang argan oil produkter her i huset! Jeg kan kun anbefale denne skønne olie, som kan bruges både til kroppen, ansigtet og håret og så dufter den dejligt. Jeg smurte mig godt ind i olie i går, og jeg er bare så silkeblød lige nu, mmh! Og hårkuren er virkelig god, håret bliver lækkert blødt og dufter skønt, næsten spiseligt..

Hvis du putter olien i hår, så HUSK endelig kun at bruge et par dråber, ellers kommer du til at ligne én der ikke har set en bruser i ugevis. Og kom det ikke i hovedbunden da det også nemt kommer til at se fedtet ud. Ellers skynd dig ned få fat i det. Jeg er begejstret, og så er det hele købt i Netto.

 

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’ //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanted