Bah

Min Skt. Hans

Til Skt. Hans var min søster og jeg hjemme hos min moster og hygge lidt, sammen med hende, mormor og kusine. Vi fik lidt let mad, pandekager og dejlig rødvin, hvorefter vi gik ned til Dronning Louises bro og så bål. Vi var jo- som I ved- heldige med vejret den aften, og aftenens farver var utroligt flotte og stille. Der blev spillet live jazz på Kaffesalonen og der var kædelys og stearinlys. Bagefter gik min søs og jeg over på Blågårdsplads. Vi var der dog kun kort og gik ned til Nørrebro st (så sparede vi nemlig en hel zone hjem til Lyngby- høhøhø) Havde I også en god Skt. Hans?

Spend my midsummer evening with my aunt, cousin, sis and grandma’. We had some nice food and wine, then pancakes! Then we went to see the bonfire by the water //

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bah