Relaxy


 

De her dage har jeg ikke lavet andet end at slappe af, og nyde at det endelig, endelig er blevet rigtig sommer! Har f*ndme savnet den, og eeelsker det- ligesom alle danskere garanteret gør! I fredags var jeg på Amgager Strand med Katrine. Vi herrehyggede med frugt, ærter og lækker frokost fra Smag- og is selvfølgelig! Jeg har nydt min sommerkjole, og i går blevet der grillet for første gang i år- mmmh det var sgu godt. Nyder I ikke også bare den danske sommer? Jeg synes der er få ting der er bedre end en solrig dansk sommer <3

I’ve been enjoying the awesome dansish summer we’re having right now! I’ve been to the beach with my friend, been wearing summerdresses and having a barbeque- so good! Can only think of a few thins better than a sunny danish summer.. Have a very nice day <3

8

 • eeej hvor ser det godt ud !! jaah sommer er bare dejligt 🙂

  N.K.L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænkte nok nogen var enige! 😀
  //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • the food looks so yummy! you seriously need nothing more than food, a summer dress, and a beautiful place to make your picnic in. I love Denmark, your country is so beautiful 🙂 Enjoy the rest of your summer there!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • That is so true 🙂 Thanks a lot! We danes can't help to be a little proud when foreigners love our country! Thank you so much, and you too, whereever in the world you are 🙂
  //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi! I've just find your blog and I think it's really cute!
  Sorry to bother you. Can I ask you a favour? Can you read this –> http://toomuchlightburnsthenegative.blogspot.it/2012/05/generation-1992.html ?
  It would be very important to me…
  Anyway, thank you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks a lot! I'm glad you enjoyed it 🙂
  Np, I'll read it 🙂

  //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thank you very much!
  This –> cicalaprecisa@hotmail.com, is my email. If you have any question, write to me! As I've written, I need few photos for person to make a stop motion video. In essence, I need to have a sort of small stop motion video for each country in order to create a biggest video with them. (I don't know if my explanation is clear… for example, a Dutch girl sent to me six photos with one of her eye, makeup as the Dutch flag, which opens and closes.) Photos don't have to be per force "artistic" or something too elaborate, the only thing I like is to find 26 people who want to help me and who'd like to represent their own country.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Awesome, I'll write to you on e-mail 🙂
  //

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in