New hair - Done!

Vibe Johansson – So Last Season

Jeg vandt sgu noget! Jeg vandt nemlig 2 VIP-billetter til Vibe Johanssons SS12 pre-launch på elle.dk. Det var et hyggeligt arrangement, og der var masser af de store bloggere til stede, og det var sjovt at møde dem og se dem irl haha. Der var super mange fede ting i butikken, et sted jeg helt sikkert skal ud og kigge lidt nærmere på. I kan jo se de bukser jeg fandt, så fede! Og Vibe Johanssons spring/summer collection var ret flot, jeg fandt en rigtig lækker blazer som jeg desværre ikke fik noget bilede af. Og goodiebagen var da også fin. Desværre synes jeg ikke der var så meget præsentation over eventet, men nu ved jeg jo heller ikke hvordan sådan noget plejer at foregå – høhø. Men alt i alt en hyggelig aften! Og så sluttede min søster og jeg aftenen af på den bedste mexikanske restaurant. Que Pasa a Vanløse, mmh<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New hair - Done!