Bloggertræf

Mads Nørgaard gav øller

Ja, nu er det vel et par dage siden efterhånden. Men for lidt siden inviterede Mads Nørgaard til Copenhagen-øller (hvilke faktisk er helt i orden øl), musik og hygge på Mesteren og Lærlingen. Jeg var der med min søster, og vi mødte bl.a. U$O og Kidd og så selvfølgelig eller Nørgaard-folkene. Det var faktisk utroligt hyggeligt, og det er ikke sidste gang jeg fester i Kødbyen! Ja, jeg er vild med Kødbyen….
Nederst er aftenens outfit. Hygge på jer folkens <3

HUSK mit GIVEAWAY HEEER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggertræf