e.l.f. cosmestcs workshop

Bloggertræf

I går var jeg til et rigtig hyggeligt bloggertræf hjemme hos Elisabeth fra Muabi. Selvom man ikke kendte nogen gik snakken og der var rigtig god stemning, så jeg er super glad for at jeg tog med! Og så håber jeg at det bliver til flere af slagsen, for det er altså en sjov måde at møde nye mennesker på. Anyways, her er lidt billeder, bl.a. af hendes alt for søde hund Bamse, fine hjemmelavede Muselmalede kopper og så et af en ENORM goodiebag! Den var åndssvagt stor. På den gode måde! Der var alt fra kosttilskud til modeblade, læbepomader til baconsalt. Jeg skal nok vise nogle af mine favoritting i et andet indlæg. Men alt i alt en rigtig god oplevelse! Så det kan anbefales at prøve.

12

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

e.l.f. cosmestcs workshop